Γιατράς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, μας έδωσε… φτερά ο κόσμος»

Γιατράς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, μας έδωσε… φτερά ο κόσμος»

Ο προπονητής του Προμηθέα δεν έκρυψε την ικανοποίηση και την υπερηφάνειά για την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League.

Ο Προμηθέας νίκησε εντός έδρας την Μπεσίκτας με 80-72 για την 4η αγωνιστική του Champions League στο μπάσκετ και ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς δεν μπορούσε να μη νιώθει περήφανος για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και ευγνώμων για τον κόσμο και την στήριξή του.

Ο Μάκης Γιατράς ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Σήμερα η ομάδα μου έκανε μια τεράστια προσπάθεια. Μια κατάθεση ψυχής. Είχαμε προβλήματα πριν το ματς και στη διάρκεια του αγώνα. Όμως σήμερα η ομάδα αρνιόταν να χάσει. Η Μπεσίκτας έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη διοργάνωση. Έχουμε πει πολλές φορές για τον κόσμο, έρχεται μας στηρίζει και μας δίνει φτερά για να πετάξουμε. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση και είναι μαζί μας και στις άσχημες στιγμές. Αξίζει και σήμερα να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι σαν να παίζουμε στην Ευρωλίγκα με τόσο δύσκολα παιχνίδια. Θα παίζουμε με την ψυχή μας και όπου φτάσουμε.

Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον Τέρελ Παρκς. Μπορούσε από τη Δευτέρα να φύγει γιατί είχε συμβόλαιο ενός μήνα. Χρειάστηκε να παίξει λίγα λεπτά και έπαιξε για την ομάδα. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας. Και μιλάμε για έναν ξένο παίκτη. Θέλω να τον ευχαριστήσω, όπως και όλος ο οργανισμός του Προμηθέα».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Οκτάβιους Έλις απάντησε: «Με λένε Γιατρά, δεν είμαι γιατρός. Έχει ένα διάστρεμμα, πιστεύω και ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα. Ο Λίποβι είχε ένα τράβηγμα και κρίναμε ότι καλύτερα θα ήταν να μην αγωνιστεί. Ο Κατσίβελης έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο. Όμως ο ένας παίζει για τον άλλο σε αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ