Αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στο Champions League ο Χάντερ της ΑΕΚ (vid)

Αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στο Champions League ο Χάντερ της ΑΕΚ (vid)

Η εξαιρετική εμφάνιση του Βινς Χάντερ κόντρα στην Ντιζόν ανέδειξε τον Αμερικανό σέντερ πολυτιμότερο παίκτη της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Ντιζόν την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Βινς Χάντερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, καθώς σταμάτησε στους 25 πόντους με 12/12 δίποντα, 11 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας στο σύστημα αξιολόγησης 39 μονάδες. Όπως ήταν λογικό, ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής διοργάνωσης

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης σχολιάζοντας την αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους, ενώ αναφέρθηκε και για την συνέχεια της σεζόν.

Αρχικά, ο Χάντερ τόνισε: ««Όποιος παίρνει τον τίτλο την προηγούμενη σεζόν, έχει μια ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα του. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο στην πλάτη μας και όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους εναντίον μας. Ένωσα πως γίνεται όλο και καλύτερο κάθε χρόνο».

Για την νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιζόν: «Χρειαζόμασταν την νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε σκληρά. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Απλά προσπαθώ να φέρνω ένταση στο αμυντικό κομμάτι και ριμπάουντ».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Θέλουμε απλά να δείξουμε στον κόσμο πως θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα νικήσει κανείς και πως είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και να έχουμε και πάλι το αίσθημα, που είχαμε πέρυσι».

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Χάντερ απέναντι στην Ντιζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ