Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη, ιδιόμορφο το στυλ της Οπάβα»

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη, ιδιόμορφο το στυλ της Οπάβα»

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο Basketball Champions League θα ψάξει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεόδωρου , με τον προπονητή του Δικέφαλου να τονίζει ότι η Οπάβα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού.

Την πεποίθηση ότι η Οπάβα έχει ένα πολύ ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Δικέφαλου, μετά από 13 ώρες ταξίδι έχει φτάσει στην Τσεχία για την να αντιμετωπίσει την Οπάβα για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο 43χρονος τεχνικός σχολίασε την επικείμενη αντίπαλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζοντας: « Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας μας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, αλλά ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλά. Έχει μία ιδιόμορφη και περίεργη φιλοσοφία ιδιαίτερα στην επίθεσή της. Η Ναντέρ ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε εδώ, την υποτίμησε και έχασε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας φάνηκαν ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια, όπως έγινε και με την Χολόν στο Ισραήλ και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ