ΑΕΚ : Θεραπεία για τρεις ενόψει Φουενλαμπράδα

ΑΕΚ : Θεραπεία για τρεις ενόψει Φουενλαμπράδα

Χωρίς τους Σάκοτα, Καββαδά και Ξανθόπουλο προετοιμάζεται η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα για το Champions Leauge.

Την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα την ερχόμενη Τετάρτη (7/11, 19:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, συνέχισε τη Δευτέρα (5/11) η ΑΕΚ.

O Λούκα Μπάνκι έχει να αντιμετωπίσει τα τρία γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και συγκεκριμένα αυτά των Ντούσαν Σάκοτα, Βασίλη Ξανθόπουλου και Βασίλη Καββαδά. Και οι τρεις συνέχισαν τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθούν, μένοντας εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Ιταλό τεχνικό. Ο Μπάνκι και οι συνεργάτες του θέλουν να αναπτερώσουν το ηθικό των παικτών μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και την απώλεια ενός στόχου για τη φετινή σεζόν.

Έτσι μια νίκη επί της Ισπανικής ομάδας, ειδικά με καλή εμφάνιση θα είναι ό,τι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή, με τη Φουενλαμπράδα πάντως να προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα για την ACB.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ