Μορέιρα: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Μορέιρα: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Γιανίκ Μορέιρα μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Οπάβα και τόνισε πως ο Δικέφαλος του βορρά πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να μείνει συγκεντρωμένος.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο Basketball Champions League κόντρα στην Οπάβα με 94-69 και ο Γιανίκ Μορέιρα αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Δικεφάλου του βορρά τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει έτσι, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα, έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα δουλεύοντας σκληρά. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε και στη συνέχεια οργανωθήκαμε και τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια για πρόκριση στα νοκ-άουτ: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να παλέψουμε είτε παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, είτε παίζουμε με την χειρότερη».

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα στο γήπεδο: «Οι φίλαθλοι μας ήταν εξαιρετικοί. Μας βοήθησαν πολύ να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοια υποστήριξη, ειδικά σε έναν εκτός έδρας αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ