Γιατράς: «Ακουμπήσαμε τη νίκη…»

Γιατράς: «Ακουμπήσαμε τη νίκη…»

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και τα αίτια της ήττας στη Γαλλία.

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στα λάθη που έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Στρασμπούρ και τα οποία κόστισαν την ήττα του Προμηθέα.

Ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας είπε: «Εγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα με έναν εξαιρετικό κόσμο που υποστήριξε την ομάδα του. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο για 37 λεπτά. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες.

Κάποια μεγάλα σουτ της Στρασμπούρ στα τελευταία τρία λεπτά στον τέλος του χρόνου των επιθέσεων και κάποια λάθη μας όπως με επιθετικά φάουλ μας κόστισαν. Έτσι είναι όμως το παιχνίδι, όλοι είδαν ότι ο Προμηθέας έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση. Ακουμπήσαμε τη νίκη, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για τα προβλήματα και το πως κατάφερε η ομάδα του να μείνει ανταγωνιστική για να εκφράσει τα παράπονα του: «O Προμηθέας κάνει κάθε φορά ένα βήμα. Παίζουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και δείχνουμε εξέλιξη.

Εμείς ξέρουμε τι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Σεβόμαστε όμως τη Στρασμπούρ και τον κ. Κολέ και δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ