Τσάνακ: «Λάθη και Χάντερ μας πόνεσαν»

Τσάνακ: «Λάθη και Χάντερ μας πόνεσαν»

Ο τεχνικός των Λιθουανών εξήγησε τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στα τελευταία 4-5 λεπτά της αναμέτρησης, με αποτελέσματα η ΑΕΚ να την τιμωρήσει.

Η Λιετκαμπέλις λύγισε απέναντι στην ΑΕΚ με 65-59, με τον προπονητή της Νέναντ Τσάνακ να στέκεται στην εξαιρετική παρουσία του Βινς Χάντερ και στην κακή επιθετική συγκομιδή της ομάδας του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να νικήσουμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 36 λεπτά, είχαμε υπομονή στην επίθεση, αλλά στο τέλος δεν εκτελέσαμε σωστά τα συστήματα στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη. Αυτό απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι οδυνηρό. Μας τιμώρησε.

Τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ στο τέλος μας πόνεσαν. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και μας τιμώρησαν. Πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για τα επόμενα παιχνίδια σε Λιθουανία και BCL. Κάθε παίκτης έκανε από μια φορά κάτι που δεν το κάναμε στην προπόνηση. Αυτά είναι 5 λάθη, που κρίνουν το παιχνίδι. Είναι οδυνηρό για μας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Ντόμινικ Μάβρα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Παίξαμε 35-36 λεπτά καλά, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στο τέλος δεν σκοράραμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Τα τελευταία λεπτά έκριναν τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ