Γκος: «Παίζουμε καλύτερα»

Γκος: «Παίζουμε καλύτερα»

Ο Αμερικανός υποστήριξε πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ Φιλ Γκος μίλησε για την εικόνα της ομάδας σήμερα, αλλά και για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι η εικόνα της σιγά-σιγά βελτιώνεται.

Αρχικά δήλωσε:  «Νομίζω πως δείξαμε συνέπεια στην άμυνά μας. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην άμυνα μας έδωσε το δικαίωμα να ελέγξουμε το ρυθμό. Βοηθήσαμε έτσι την επίθεση μας παίρνοντας εύκολους πόντους. Είμαι χαρούμενος γιατί σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα και φαίνεται πως δένουμε. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη μας κι ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, οπότε έτσι θέτουμε καλές βάσεις. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι σκληρά στην προπόνηση κι έτσι θα το καταφέρουμε».

Για το συμβάν μεταξύ Μορέιρα και Χρυσικόπουλου: «Ό, τι έγινε θα μείνει μεταξύ μας, στους παίκτες μας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συμβαίνει και δεν αξίζει να δοθεί τόση σημασία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είναι μια πρόκληση για εμάς. Θεωρώ πως είναι ευχάριστο όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σ’ ένα πολύ καλό περιβάλλον κι είμαστε όλοι πολύ ανυπόμονοι. Το κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετική προσέγγιση. Θα είναι μια εβδομάδα προκλήσεων για εμάς. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναφορικά με το εντός κι εκτός έδρας πρόσωπο της ομάδας: «Προσπαθούμε να διαφυλάσσουμε την έδρα μας. Είναι συνέπεια για κάθε ομάδα το να παίζεις το ίδιο εντός κι εκτός. Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι κι έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Έχουμε 13-14 παίκτες να παλεύουν ο ένας για τον άλλον. Όλοι θέλουμε το καλύτερο κι αυτό φαίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ