ΑΕΚ: Επιστρέφει με Αντβέρπ ο Ρατάν Μέις

ΑΕΚ: Επιστρέφει με Αντβέρπ ο Ρατάν Μέις

Ο Εξέβιερ Ρατάν Μέις έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ (20/11, 21:00).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αντβέρπ για το Champions League και ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να έχει καλά νέα διότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Εξέβιερ Ρατάν Μέις. Ο Καναδός παίκτης της Ένωσης φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο και θα τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο Βέλγιο.

Η αποθεραπεία του Ρατάν Μέις πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο τις τελευταίες μέρες, καθώς οι πόνοι στον ώμο έχουν υποχωρήσει πλήρως. Το γεγονός αυτό αύξησε τις πιθανότητές του να βρεθεί στην Αμβέρσα για το παιχνίδι της Τρίτης, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στους Βέλγους. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είναι αρκετά πιθανό να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως θα είναι παρών στην Αμβέρσα για την αυριανή αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ