Δύσκολες αποστολές για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Δύσκολες αποστολές για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Προμηθέας και ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο Basketball Champions League αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα σε Μπολόνια και Τενερίφη αντίστοιχα.

Μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ με 71-64 την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πατρών θέλουν επίσης να συνδυάσουν με νίκη την τελευταία αγωνιστική (7η) του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στην αήττητη Τενερίφη στις 21:30 για τον 2ο όμιλο και ο Προμηθέας φιλοξενεί στην Πάτρα την -πρωτοπόρο του 4ου ομίλου- Βίρτους Μπολόνια στις 19:30.

Χωρίς τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη θα αγωνιστεί, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Αντίθετα, ήδη από την Κυριακή (18/11), στις προπονήσεις του «Δικέφαλου του Βορρά» συμμετέχει ο Μιλένκο Τέπιτς, έστω και με ράμματα στο δεξί φρύδι. Η -αντίπαλος του ΠΑΟΚ- Τενερίφη παραμένει αήττητη σε 6 αγωνιστικές στη διοργάνωση, ενώ προέρχεται από την κορυφαία εμφάνισή της φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς συνέτριψε με 100-66 τη Βαλένθια, για την 9η αγωνιστική.

Ο Προμηθέας, αφού πέρασε με έναν πόντο (82-83) από τη Λιθουανία επί της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, φιλοξενεί την αήττητη Βίρτους Μπολόνια στις 19:30 την Τετάρτη (21/11). Οι Αχαιοί έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές και στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κάνει «συγκάτοικους» με τους Ιταλούς στο… ρετιρέ. Στο «Δημήτρης Τόφαλος», οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα κυνηγήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της πρώτης φάσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ