Προμηθέας Πατρών – Βίρτους Μπολόνια 85-95

Προμηθέας Πατρών – Βίρτους Μπολόνια 85-95

Ο Προμηθέας πάλεψε κόντρα στην αήττητη Βίρτους Μπολόνια, αλλά λύγισε στο τελευταίο 3λεπτο της αναμέτρησης με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη με 95-85. Δεύτερη ήττα στο Champions League για τους Πατρινούς οι οποίοι έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε την Βίρτους Μπολόνια στο κλειστό Δημήτρης Τόφαλος για την 7η αγωνιστική της Basketball Champions League, σε μία κόντρα πρωτοπόρων για τον 4ο Όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί που κάνουν μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση, άρχισαν… μουδιασμένα την αναμέτρηση και οι Ιταλοί έκλεισαν το δεκάλεπτο με το υπέρ τους 27-20. Τα κακώς κείμενα της άμυνας, διορθώθηκαν από τους παίκτες του Γιατρά σε ικανοποιητικό βαθμό, ωστόσο δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 47-39. Τσαϊρέλης, Λίποβι και Γκίκας προσπάθησαν για τους Πατρινούς στο πρώτο μέρος, αλλά η ιταλική ομάδα είχε πλουραλισμό στην επίθεση με πρώτα βιολιά τους Αραντόρι και Κράβιτς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πατρινοί προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, αλλά οι Ιταλοί σε κάθε περίπτωση είχαν τις απαντήσεις. 24-23 το επιμέρους σκορ για τους Πατρινούς που θα έμπαιναν στο τέταρτο δεκάλεπτο από το -7 (70-63) μπροστά στο κοινό τους και την απόρθητη (2/2) έδρα τους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας τα έδωσε όλα, έφτασε να μειώσει στον πόντο (80-79), αλλά οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν είχαν καθαρό μυαλό και δυνάμεις για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ανατροπή. Από το σημείο αυτό και μετά όμως οι Ιταλοί έτρεξαν ένα επί μέρους 15-6 στα τελευταία τρεισήμισι λεπτά. Τελικό σκορ 95-85, και δεύτερη ήττα στη διοργάνωση για τον εξαιρετικό Προμηθέα.

Μεγάλα τα παράπονα της ελληνικής ομάδας από τη διαιτησία, με τον Μάκη Γιατρά να δέχεται σε 16’’ δύο τεχνικές ποινές και να αποβάλλεται στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ