Χρυσικόπουλος: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη για τον ΠΑΟΚ»

Χρυσικόπουλος: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη για τον ΠΑΟΚ»

Στον Μαργαρίτη που δεν αγωνίστηκε αφιέρωση τη νίκη στην Ισπανία ο Χρυσικόπουλος, ενώ στάθηκε και στο ντέρμπι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε την εμφάνιση της… καριέρας του (24π. με 9/11 σουτ), στην Τενερίφη, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη νίκη. Μάλιστα ήταν ο παίκτης που πέτυχε το νικητήριο καλάθι για τον δικέφαλο, αφιερώνοντας το αποτέλεσμα, στον απόντα αρχηγό, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Επίσης αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Αρη, εξηγώντας τη σημασία που έχει για την ομάδα του και τους οπαδούς της, μια νίκη επί των κίτρινων.

«Πρώτα από όλα, αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον αρχηγό μας, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και του ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα πίσω. Ξέραμε ότι η Τενερίφη, παίζει με πολλά τρίποντα και έπρεπε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να μην τους δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες. Κι από ότι είδα, υπήρχε ισορροπία σε αυτόν τον τομέα. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και για 40 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το κλαμπ και την πόλη και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και να μας υποστηρίξει στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ