Χάτσερ: «Μεγάλη νίκη επί της Τενερίφη, ανυπομονώ για το ματς με τον Άρη»

Χάτσερ: «Μεγάλη νίκη επί της Τενερίφη, ανυπομονώ για το ματς με τον Άρη»

Την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τενερίφη σχολίασε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ενώ έκανε ειδική αναφορά για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, τονίζοντας ότι ανυπομονεί για την εν λόγω αναμέτρηση.

Μεγάλη χαρακτήρισε την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τενερίφη ο Ουίλιαμ Χάτσερ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ νίκησε επί ισπανικού εδάφους για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, αλλάζοντας τα δεδομένα στον όμιλό του στο Basketball Champions League.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη στα Κανάρια Νησιά, ο William Hatcher μιλάει στο www.paokbc.gr για το πώς έζησε το χθεσινό παιχνίδι, το ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί την Κυριακή (25/11, 17:30) για την 7η αγωνιστική της betshop Basket League και την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτά τα ντέρμπι.

Για τη νίκη στον χθεσινό αγώνα με την Iberostar Tenerife: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν ότι πήραμε μια νίκη που πολύ λίγοι περίμεναν ότι θα πάρουμε. Είναι μια τεράστια νίκη στην προσπάθειά μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πολλές ομάδες βρίσκονται μεταξύ της 2ης και της 6ης θέσης και διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση, και για αυτόν τον λόγο η νίκη μας αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να μην μας πίστευαν πολλοί πριν τον αγώνα, αλλά εμείς στα αποδυτήρια το πιστεύαμε και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολο να νικάς στην Ισπανία για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά».

Για το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί: «Έχω εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο πρόγραμμα της Basket League, είναι διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο η επιθυμία και η θέληση για τη νίκη και όχι η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων. Θα είναι σίγουρα, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από την στιγμή που μετράει η θέληση για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πάρουμε. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το ματς».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα ντέρμπι: «Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Είναι διασκεδαστικό! Είναι πολύ ωραίο για έναν παίκτη όταν έχει την ευκαιρία να παίζει σε ντέρμπι μεταξύ ομάδων της ίδιας πόλης. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες αντιπαλότητες στην Ευρώπη, όποτε όσοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ντέρμπι σαν κι αυτό, το θυμούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, αλλά και της ζωής τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ