Χρυσικόπουλος: «Κάθε μέρα, βλέπουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε»

Χρυσικόπουλος: «Κάθε μέρα, βλέπουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε»

Το ματς κόντρα στην Τενερίφη σχολίασε ο Λίνος Χρυσικόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Τενερίφη, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του Basketball Champions League για την 7η αγωνιστική. Έτσι, ο Έλληνας άσος έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης σχολιάζοντας την νικηφόρο αποτέλεσμα του Δικέφαλου κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λίνος Χρυσικόπουλος:

Αρχικά τόνισε: «Ένιωθα πολύ καλά και έλπιζα να έρθει η μπάλα σε μένα. Ένιωσα ότι βάζοντας τη μπάλα στο παρκέ, ήταν το σωστό επειδή το ματς-απ ήταν σωστό, δε με μάρκαρε κάποιος κοντύτερος. Ξέραμε ότι την τελευταία επίθεση του παιχνιδιού θα την έπαιρνε ο ΜακΦάντεν. Όλη η άμυνα μας συγκεντρώθηκε σε αυτόν, όπως και σε όλο το παιχνίδι. Είπαμε ότι πρέπει να κλείσουμε όλοι, για να μην έχει πολύ χώρο.

Κάθε μέρα, όλοι μαζί στην προπόνηση, ξέρουμε πως να δουλέψουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, επειδή δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Βλέπουμε στην προπόνηση ότι μπορούμε να πετύχουμε. Ο τρόπος που προπονούμαστε είναι ο τρόπος που παίζουμε».

Για την νίκη επί της Τενερίφης: «Αυτό είναι το νούμερο ένα πράγμα που μας ζητάει ο προπονητής μας, να είμαστε 100% έτοιμοι πνευματικά, να ξέρουμε κάθε φορά τι συμβαίνει, τι μας λέει και τι εννοεί» απάντησε ο Χρυσικόπουλος, ο οποίος στο τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήση του στην εθνική ομάδα για τα «παράθυρα» της FIBA, που ακολουθούν.

Είναι μια μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του. Την προηγούμενη φορά ήμουν άτυχος, γιατί τραυματίστηκα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ