Γκρίφιν: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Γκρίφιν: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που έπαιξε καλά και βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Χάποελ.

Την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στη νίκη της Ενωσης επί της Χάποελ στο Ισραήλ με 83-70, για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

O Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος σκόραρε 25 πόντους με 8/10 δίποντα και 3/4 τρίποντα, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που έπαιξε καλά και βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Παράλληλα, στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά μετά την ήττα από την Χάποελ στην έδρα μας. Μείναμε συγκεντρωμένοι και κρατήσαμε το πλάνο μας, για το οποίο είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα στη νίκη και βοήθησα την ομάδα να είναι δυνατή στα ριμπάουντ και είμαι ευχαριστημένος που τα έκανα όλα αυτά εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ