Γκος: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Γκος: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και τη Βενέτσια στην οποία ήταν αρχηγός

Ο Φιλ Γκος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Βενέτσια και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε μεταξύ άλλων, ότι πλέον παίζει περισσότερο με το μυαλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Το πιο σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου είναι πως κερδίσαμε κι είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος γι’ αυτό. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση και τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι έπαιξε 34 λεπτά σήμερα: «Αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Αν μου πει να μείνω 15 λεπτά στο παρκέ θα μείνω. Αν μου πει 40 λεπτά θα μείνω τόσα. Δουλεύω όλο το χρόνο για να είμαι έτοιμος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το δικό του κίνητρο κόντρα στη Βενέτσια και την εμφάνιση του: «Ήταν ωραία για μένα να δω και πάλι την ομάδα που έπαιξα για δύο χρόνια. Ήμουν κι αρχηγός. Όταν όμως μπήκα στο παρκέ έκανα ό, τι μπορούσα για να κερδίσει η ομάδα μου. Από τη στιγμή που κερδίσαμε όλα είναι ωραία. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός και μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από αυτούς».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε με αυτά στο δεύτερο μισό της σεζόν που κρίνουν στόχους: «Ήταν σίγουρα ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν έχει φτάσει όμως αυτή η περίοδος στη σεζόν. Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι όμως με μεγάλη ένταση. Έχω φτάσει όμως σε μια ηλικία που παίζω περισσότερο με το μυαλό παρά με το σώμα. Μακάρι να ήξερα από μικρότερος πως μπορείς να κερδίζεις κι έτσι».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Ξεκινήσαμε με πολύ άσχημο τρόπο έχοντας 3 ήττες και βρισκόμενοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν στεναχωριέμαι για τη διαφορά γιατί η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Κάναμε πολύ σοβαρή δουλειά για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και φτάνουμε κοντά στο στόχο μας.

Θέλω να πω πως το να κερδίσεις την Τενερίφη εκτός έδρας κι εντός τη Βενέτσια είναι πολύ μεγάλο αλλά θα χάσει τη σημασία τους αν κάνουμε κάποια ήττα έξω από το πρόγραμμά μας. Πρέπει λοιπόν να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια σοβαρότητα».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος θέλει να σε δει να εκπροσωπείς τον ΠΑΟΚ δίνοντας τα πάντα και παλεύοντας μέχρι το τέλος. Οι νίκες βοηθούν γιατί κάνουν τον κόσμο να έρχεται να σε βλέπει. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως θα έρθουν και δύσκολες στιγμές. Είναι εξίσου σημαντικός με τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ