Στην καλύτερη πεντάδα της 8ης αγωνιστικής ο Γκρίφιν (pic)

Στην καλύτερη πεντάδα της 8ης αγωνιστικής ο Γκρίφιν (pic)

Ο γκαρντ της ΑΕΚ πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση στον αγώνα με την Χάποελ και συμπεριελήφθη στην καλύτερη 5άδα της 8ης αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ήταν οδοστρωτήρας στον αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και βοήθησε την Ενωση να φύγει με το διπλό από το Ισραήλ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα Κιτρινόμαυρα και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης, αλλά και μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της 8ης αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο άσος της Ενωσης στον αγώνα με τους Ισραηλινούς είχε 25 πόντους με 8/10 δίποντα, 3/4τ τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια φανταστική εμφάνιση, με την οποία οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια την ΑΕΚ σε μία ακόμα νίκη στη φετινή διοργάνωση. Εκτός από τον Γκρίφιν στην καλύτερη πεντάδα της 8ης στροφής βρίσκονται επίσης οι Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κάσιους Ρόμπερτσον (Μπαϊρόιτ), Τζεράι Γκραντ (Νεπτούνας) και Σεμπάστιαν Σάιζ (Τενερίφη).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ