Παπαθεοδώρου: «Ο ρυθμός του αγώνα κόντρα στη Βόννη θα είναι σίγουρα υψηλός»

Παπαθεοδώρου: «Ο ρυθμός του αγώνα κόντρα στη Βόννη θα είναι σίγουρα υψηλός»

Το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βόννη σχολίασε ο προπονητής του Δικέφαλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας ότι αγώνας θα έχει πολύ υψηλό ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Βόννη στην Γερμανία για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι αναμφίβολα ψηλός.

Δείτε όσα ανέφερε ο προπονητής του Δικέφαλου στην ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με την ομάδα της Βόννης. Υπάρχουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Έχουν προστεθεί ο Μπίρτσεβιτς και ο Χάνλαν, ένας παίκτης στο 4-5 με πολύ καλό σουτ και ένας ποιοτικός κόμπο γκαρντ, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ήδη ποιοτική περιφέρεια που έχουν με τον Μέιο και τον Τζέιμς, ώστε να έχουν και δημιουργία και καλή εκτέλεση.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός τους δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις, το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το ίδιο. Στο γήπεδό τους πάντα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια.

Γνωρίζοντας κιόλας ότι εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόλις 48 ώρες πριν, αλλά και από ένα ταξίδι, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν. Ο ρυθμός θα είναι σίγουρα υψηλός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ