Παπαθεοδώρου: «Ημασταν εκτός παιχνιδιού, δική μου η ευθύνη»

Παπαθεοδώρου: «Ημασταν εκτός παιχνιδιού, δική μου η ευθύνη»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του Δικεφάλου στον αγώνα με τη Βόννη και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την Βόννη και ηττήθηκε στη Γερμανία με 94-77, για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του Δικεφάλου και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την Βόννη για αυτή τη νίκη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς δεν είχαμε ούτε έναν. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν γενικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιδράσουμε. Ήταν κάτι σαν «ψεύτικη» αντίδραση.

Όταν η ομάδα εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ευθύνη είναι του προπονητή, επειδή δεν παίξαμε το παιχνίδι μας.

Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο σκέψης μας. Πιθανότατα πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό για το Basketball Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν για 40 λεπτά και τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ