Μπάνκι: «Πολύ σημαντική νίκη για το ρεκόρ μας»

Μπάνκι: «Πολύ σημαντική νίκη για το ρεκόρ μας»

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στα πολλά ριμπάουντ που κέρδισαν οι παίκτες του και και στην υπομονή που επέδειξαν.

Τους λόγους για τους οποίους η δύσκολη νίκη επί της Νίμπουρκ ήταν πολύ σημαντική για την ΑΕΚ, εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ο Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική για το ρεκόρ μας, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Επίσης, έδειξε στους παίκτες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Πλέον τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα… νοκ-άουτ. Για τη Νίμπουρκ ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι επειδή είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει περιθώρια. Έχουν μεγάλο ρόστερ με μεγάλο ροτέισον 11 παικτών. Έπρεπε να κρατήσω συγκεντρωμένη την ομάδα. Από τη μεριά μας, δείξαμε υπομονή, αν και δεν είχαμε ρυθμό κόντρα σε μια σκληρή άμυνα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και οι ψηλοί μας έδειξαν καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα. Είναι σημαντικό που δείξαμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ μέσα στο ίδιο το παιχνίδι».

– Για τη βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και 10 επιθετικά που κατέβασε η Νίμπουρκ στο πρώτο ημίχρονο: «Το ριμπάουντ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως είναι η ενέργεια και οι τοποθετήσεις. Επίσης, ξεκινάει από τον τρόπο που αμύνεσαι στο ένας εναντίον ενός. Είχαν καλύτερες τοποθετήσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και δεν τους αφήσαμε να έχουν καλές τοποθετήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ