Παπαθεοδώρου: «Κλειδί του αγώνα ο τομέας των ριμπάουντ»

Στην απώλεια των ριμπάουντ απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ναντέρ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Κλειδί του αγώνα ο τομέας των ριμπάουντ» | to10.gr

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Ναντέρ και στάθηκε στον τομέα των ριμπάουντ. Ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά ωστόσο τόνισε ότι απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια και ότι οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πάρουν την πρόκριση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε αρχικά… «Aρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ναντέρ για τη νίκη. Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα και σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες τα νούμερα των δύο ομάδων ήταν παρόμοια, εκτός από τον τομέα των ριμπάουντ. Αυτό είναι το κλειδί του αγώνα, καθώς η Ναντέρ σκόραρε 21 πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ».

Σχετικά με την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση, εκτίμησε ότι αυτή παραμένει στα χέρια της ομάδας του. «Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Τώρα, όμως, κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν ό,τι χρειάζεται στα επόμενα ματς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο