Γιατράς: «Νικήσαμε για όλη την Πάτρα, τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι»

Γιατράς: «Νικήσαμε για όλη την Πάτρα, τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι»

Ο Προμηθέας επικράτησε της Στρασμπούρ με 77-64, εξασφαλίζοντας την πρόκριση την επόμενη φάση του Champions League και ο Μάκης Γιατράς δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του.

Μετά από ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, ο Προμηθέας επικράτησε με άνεση της Στρασμπουρ μπροστά στον κόσμο του, με το 77-64 να σφραγίζει εν πολλοίς την πρόκριση των Πατρινών στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο κόουτς Γιατράς στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για το κατόρθωμα αυτό, απονέμοντας τα εύσημα στους παίκτες του και ευχαριστώντας τον κόσμο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά στην κάμερα της Nova: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Είναι η πρώτη μας χρονιά στο BCL και καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η καρδιά και οι ψυχές είναι υπεράνω τακτικών. Αυτή τη νίκη την αξίζει όλη η Πάτρα! Στο πρώτο μέρος είχαμε άγχος, χάσαμε πολλά λέι απ. Έπειτα μιλήσαμε κι είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά, κάναμε ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ