Χολ: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Χολ: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο Αμερικανός μετά τη νίκη επί της Στρασμπούρ στάθηκε στη βελτίωση που επέδειξαν οι Πατρινοί στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε ότι ο Προμηθέας μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Προμηθέας Πατρών νίκησε με 77-64 την Στρασμπούρ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «16» του Basketball Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λάνγκστον Χολ τόνισε ότι οι Πατρινοί στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την πίεσή τους, έπαιξαν δυνατά στην άμυνα και έλεγξαν το παιχνίδι. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Προμηθέας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο!

Συγκεκριμένα, δήλωσε:  «Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Παίξαμε ομαδικά απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία και ποιότητα. Στο β΄ ημίχρονο ανεβάσαμε την πίεση μας. Παίξαμε δυνατά στην άμυνα και ελέγξαμε το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις μου, εγώ απλά κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου.

Αν χρειαστεί να σκοράρω θα σκοράρω, αν χρειαστεί να οργανώσω θα οργανώσω. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ