Μπάνκι: «Θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας»

Μπάνκι: «Θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Λιετκαμπέλις και στάθηκε στη δυσκολία αλλά και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει το ματς με τους Λιθουανούς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (29/01, 19:00) την Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League και ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» για το προσεχές παιχνίδι.

«Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας εκτός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του BCL. Η Λιετκαμπέλις τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κέρδισε με περίπου… είκοσι πόντους τη Μπάμπεργκ, και στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε της Λιέτουβος Ρίτας, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ζαλγκίρις.

Η Λιετκαμπέλις έχει πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, με ποιοτικούς γκαρντ, όπως ο Γουίλσον και ο Γιασάιτις, ο οποίος είναι εξαιρετικός σκόρερ. Διαθέτει μεγάλα κορμιά στη ρακέτα.

Από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν θα παίξει ο αρχηγός, ο Ντούσαν Σάκοτα. Οι Χάντερ, Τζέιμς και Τσαλμπούρης πρέπει να παίξουν και γι’ αυτόν.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ώστε να διασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ