Παπαθεοδώρου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη Φρίμπουργκ»

Παπαθεοδώρου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη Φρίμπουργκ»

O προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με την Φρίμπουργκ, για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Πλήρης στη σύνθεσή του και αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα με θετικό αποτέλεσμα, αναχώρησε σήμερα για την Ελβετία ο ΠΑΟΚ, για την αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Champions League, με τη Φρίμπουργκ (30/1, 21.00).

Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη στο ματς για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν, την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, και σε αυτό το πνεύμα εκφράζονται εμφατικά τα στελέχη του.

Η αποστολή της ομάδας άφησε, με πρωινή πτήση, τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αργά το μεσημέρι, αναχώρησε για τη Γενεύη. Στην ελβετική πόλη οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προσγειωθούν λίγο μετά τις 17.00 και από εκεί θα μετακινηθούν, οδικώς, για το Φρίμπουργκ, βάση της αντιπάλου τους.

«Βρισκόμαστε δύο στροφές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Έχουμε αντίπαλο μία ομάδα που μπορεί να μην έχει κίνητρο όσον αφορά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, αλλά κοντράρει όλα τα παιχνίδια της, ειδικά στην έδρα της, με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα», σχολίασε για το αυριανό ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Εμείς είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κερδίσουμε. Ετσι, με νίκη σε αυτό το παιχνίδι, θα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

O ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι αύριο το πρωί, με προπόνηση λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Επιστρέφοντας, δε, στην Ελλάδα από την Ελβετία θα μεταβεί απευθείας στην Πάτρα για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα (2/2, 18:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ