Οστάνδη – Άρης : «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα» είπε ο Γιαννάκης

Οστάνδη – Άρης : «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα» είπε ο Γιαννάκης

Παναγιώτης Γιαννάκης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησαν για την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε στο τέλος ο Άρης από την Οστάνδη.

Ο Άρης ηττήθηκε στο τέλος από την Οστάνδη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να τονίζουν με δηλώσεις του πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε σε κάποια σφυρίγματα στο τέλος του αγώνα και τόνισε:

«Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η ομάδα αυτή την εικόνα. Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα.

Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική.

Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε:

«Ήρθαμε να παίξουμε εδώ με όχι καλή ψυχολογία έπειτα από μία κακή ήττα που είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Προμηθέα. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη, το δείξαμε, όμως κάποια λάθη δικά μας έδωσαν την ευκαιρία στην Οστάνδη να μας κερδίσει.

Πήρε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Οστάνδη για τη νίκη που πήρε τους εύχομαι καλή συνέχεια στον όμιλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ