Ζήσης: «Θέλω να παίξω ακόμα έναν χρόνο»

Ζήσης: «Θέλω να παίξω ακόμα έναν χρόνο»

Ο Νίκος Ζήσης τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα έναν χρόνο, όμως ξεκαθάρισε πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις επιλογές που θα έχει το καλοκαίρι.

Έτοιμος για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά, παρά το γεγονός ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έχει το προσεχές καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Νίκος Ζήσης στο podcast «coast to coast» του Basketball Champions League.

«Θέλω να παίξω σίγουρα ένα ακόμα χρόνο, αλλά μέσα στο καλοκαίρι μπορεί και να αλλάξει αυτό, εξαρτάται από τις συνθήκες και τις προτάσεις που θα έχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε έναν στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο. Ανυπομονώ για τα πλέι οφ του Basketball Champions League και να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος στην Μπάμπεργκ και αυτή είναι η προτεραιότητά μου» είπε ο 36χρονος γκαρντ της γερμανικής ομάδας, ο οποίος, αναφορικά με την πιθανότητα να βρει μπροστά του την κάτοχο του τίτλου, ΑΕΚ, στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τόνισε:

«Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα πάμε όπως και να έχει στην Ελλάδα, γιατί ο άλλος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, που είναι στην πόλη μου, στην Θεσσαλονίκη. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Θα είναι ωραία για μένα, που θα επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν κάνουμε την δουλειά μας με την Μπάνβιτ, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πιο πέρα».

Σχετικά με τις βλέψεις της Μπάμπεργκ στην εφετινή διοργάνωση είπε πως «κάναμε κάποιες καλές νίκες, που μας επέτρεψαν να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πήραμε κάποια ματς στις λεπτομέρειες, όπως χάσαμε και κάποια. Κάναμε καλή δουλειά γενικά, παρά τους τραυματισμούς, το μικρό rotation και την αλλαγή προπονητή. Ήταν πολύ σημαντικό να προκριθούμε στους 16. Η ΑΕΚ, που τερμάτισε 4η πέρυσι, πέρασε με buzzer beater και στην συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Η Ρεάλ, αντίστοιχα, ήταν 5η και κατέκτησε την Euroleague. Πρέπει να έχουμε ρυθμό και υγεία. Δεν υπάρχει σειρά αγώνων, είναι ένα ματς έξω και ένα εντός και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαστε σε καλό σημείο τώρα, μετά και την κατάκτηση του γερμανικού κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ