Μανωλόπουλος : «Η Μπαϊρόιτ μας εξέπληξε»

Μανωλόπουλος : «Η Μπαϊρόιτ μας εξέπληξε»

Στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ και στην κούραση των παικτών του στο φινάλε του αγώνα, απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την ήττα από τη Μπαϊρόιτ.

Στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την οδυνηρή ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ με 80-73 από τη Μπαϊρόιτ. Παράλληλα τόνισε πως στο τέλος οι παίκτες του έβγαλαν κούραση στο παιχνίδι τους.

«Είχαμε μια πολύ κακή αρχή και η Μπαϊρόιτ μας εξέπληξε με την ευστοχία της. Όταν προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι αυτό είπαμε για την ευστοχία τους. Έχουν καλούς σουτέρ και δεν πέρπεπε να τους αφήσουμε ελεύθερους. Δεν ήμασταν καλοί, έβαλαν μεγάλα σουτ και η άμυνά μας έπρεπε να ήταν καλύτερη.

Στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερη ένταση. Στο τέλος φανήκαμε κουρασμένοι και ήμασταν άστοχοι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την ζώνη μας έδωσαν σουτ που δεν τα βνάλαμε και χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια για τη συνέχεια», είπε ο απογοητευμένος Μανωλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Μάνι Χάρις σημείωσε: «Η Μπαϊρόιτ έκανε καλή δουλειά για 40 λεπτά. Ο προπονητής έδωσε πλάνο σε εμάς, όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ