Χαραλαμπίδης: «Δεν διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι»

Χαραλαμπίδης: «Δεν διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι»

Ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στη ρεβάνς.

Στο κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ (84-75).

Ο βοηθός του προπονητή του Δικεφάλου. Ηλία Παπαθεοδώρου, τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι έχασαν πολλές μάχες και δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ. Οσον αφορά στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, το δεξί χέρι του Ελληνα τεχνικού ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι ως ένα σημείο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Γνωρίζαμε από πριν ότι είναι ένας αγώνας με υψηλές απαιτήσεις. Ξεκινήσαμε με κακό τρόπο και χάσαμε πολλές μάχες, αυτά τα δύο κομμάτια σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ, ήταν τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι».

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ συγκεκριμένα τα στοιχεία που είχαμε στοχεύσει. Δεν διαβάσαμε το παιχνίδι όπως οφείλαμε. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόλις πέντε ασίστ, δεν βγάλαμε την αντίδραση που έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον επαναληπτικό: «Αναφορικά με τον επόμενο αγώνα, σίγουρα θα πρέπει να πάμε στο πρόσφατο παρελθόν στους αγώνες με την ΑΕΚ. Να δούμε πως είχαμε λειτουργήσει σε αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ διαφορετικοί, όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ