Παπαθεοδώρου: «Θα παλέψουμε, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια»

Παπαθεοδώρου: «Θα παλέψουμε, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο, αλλά θα παλέψει στη ρεβάνς για τη μεγάλη ανατροπή.

Την επιθυμία του ΠΑΟΚ να παλέψει στη ρεβάνς και να διεκδικήσει την πρόκριση στη συνέχεια του Champions League, κατέθεσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την αποψινή ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ , στον πρώτο μεταξύ τους «εμφύλιο» για τους «16» της διοργάνωσης.

«Η ΑΕΚ άρχισε το παιχνίδι καλά, είχε τον έλεγχο, πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έτρεξε. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε τον έλεγχο σε αυτούς τους τομείς. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ειδικά όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με πάνω από 20 πόντους. Αντιδράσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, κάναμε τα ίδια λάθη, όμως, στο τρίτο. Δώσαμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να τρέξει, να πετύχει πολλά εύκολα καλάθια, στο “ ζωγραφιστό”. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε ένα ακόμη ματς. Πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε, αρχικά, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Ερωτηθείς για την περιορισμένη επιθετική προσφορά στον αγώνα των Φιλ Γκος, Ουίλ Χάτσερ, απάντησε: «Η ομάδα μπορεί να αντέξει αν δεν σκοράρουν οι δύο, δεν μπορεί να αντέξει αν δεν παίξει άμυνα. Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Η αντικανονικότητα δεν μπορεί να κερδίσει την κανονικότητα και η αντικανονικότητα σε μας είναι τους τελευταίους δύο μήνες. Με αυταπάρνηση και μέταλλο, προχωρήσαμε το τελευταίο διάστημα, κρύβοντας τα προβλήματα. Οταν παίζεις μεγάλης απαίτησης παιχνίδι, δεν έχεις μαγικό ραβδί, ούτε πατάς κουμπί και γίνεσαι κανονικός».

Κατέληξε ο Παπαθεοδώρου επισημαίνοντας: «Ολα τα παιδιά ξέρανε ότι ήθελε χαρακτήρα το ματς. Η ομάδα, με τις συνθήκες που είχε, προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το μπάσκετ είναι άθλημα επανάληψης, ρυθμού, συνέχειας. Η μία ομάδα, στην προκειμένη, τα έχει και η άλλη δεν τα έχει. Η πνευματική ετοιμότητα έρχεται μέσα από την προπόνηση. Μας στοίχισε στο παιχνίδι το ξεκίνημα, τα νεκρά διαστήματά μας. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στη ρεβάνς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ