Μπαίνει στην «μάχη» κι ο Προμηθέας κόντρα στην Τενερίφη

Μπαίνει στην «μάχη» κι ο Προμηθέας κόντρα στην Τενερίφη

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (19:30) την Τενερίφη για τους «16» του BCL με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης στην ρεβάνς της Ισπανίας.

Ο Προμηθέας Πατρών, 4ος του 4ου ομίλου (8-6), υποδέχεται σήμερα (19:30) την 1η του 2ου ομίλου Τενερίφη (12-2) στην κανονική περίοδο. Για το κοινό της Πάτρας, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μεγάλη μπασκετική βραδιά, καθώς αυτός είναι ο πρώτος ευρωπαϊκό αγώνας του Προμηθέα σε νοκ-άουτ φάση στην ιστορία του.

Η ισπανική ομάδα δεν είναι… τυχαία, καθώς κατέκτησε το Basketball Champions League, αλλά και το Διηπειρωτικό Κυπέλλο το 2017. O τεχνικός των Αχαιών, Μάκης Γιατράς, είδε τους Λίποβι και Μπράουν να αποχωρούν από τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο (2/3) τραυματισμένοι και υπάρχει αγωνία για το αν θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στο κρίσιμο πρώτο ματς με τους Ισπανούς. «Είναι η πρώτη φορά μας στην Ευρώπη.

Η πρόκριση στους «16» είναι μεγάλη επιτυχία. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, η Τενερίφη είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δύο παιχνίδια, 80 λεπτά συνολικά και χρειάζεται υπομονή. Σίγουρα δεν έχουμε την εμπειρία, αλλά έχουμε δίψα και πάθος και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα στην Τενερίφη και γιατί να μην περάσουμε και στην επόμενη φάση», δήλωσε ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, για τη «μάχη» με την ομάδα του Τσους Βιντορέτα.

Στους «8» της διοργάνωσης, ο νικητής της αναμέτρησης Προμηθέας Πατρών-Τενερίφη (Ισπανία) θα βρει απέναντί του το νικητή του ζευγαριού Νεπτούνας Κλαϊπέντα (Λιθουανία)-Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ