Μέιερ: «Ενέργεια και ομαδικότητα τα κλειδιά για την πρόκριση»

Μέιερ: «Ενέργεια και ομαδικότητα τα κλειδιά για την πρόκριση»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Προμηθέα μίλησε για τη ρεβάνς με την Τενερίφη στην Ισπανία, για τους 16 του Basketball Champions League.

Ηταν από τους πρωταγωνιστές του Προμηθέα στον πρώτο αγώνα με την Τενερίφη για τους «16» του Basketball Champions League και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα της Πάτρας να πάρει τη νίκη με 12 πόντους διαφορά (69-57).

Ο λόγος για τον Τόνι Μέιερ, ο οποίος έκανε κυριολεκτικά σμπαράλια την φροντ λάιν της ισπανικής ομάδας και οδήγησε τον Προμηθέα σε μια ιστορική νίκη. Απόψε, μαζί με τους συμπαίκτες του θα παλέψουν στην Ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να υπερασπιστούν το +12 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στις δηλώσεις του ενόψει της αποψινής μάχης, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ και να δώσουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το +12 του πρώτου αγώνα είναι ένα καλό αβαντάζ, αλλά δεν είναι αρκετό για να νιώσουν ασφαλείς στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι 12 πόντοι με τους οποίους προηγούμαστε από το πρώτο παιχνίδι είναι σίγουρα ένα καλό αβαντάζ, δεν είναι αρκετοί όμως για να νιώθουμε ασφάλεια. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Η ενέργεια και η ομαδικότητα πιστεύω πως θα είναι τα κλειδιά για την σημερινή αναμέτρηση. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι στον πρώτο αγώνα. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν, είναι άλλωστε μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό το λόγο οφείλουμε να παλέψουμε για 40 λεπτά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ