Στην 12άδα της ΑΕΚ ο Θίοντορ

Στην 12άδα της ΑΕΚ ο Θίοντορ

Ο Αμερικανός γκαρντ σφίγγει τα δόντια και δηλώνει «παρών» στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30), που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Με τον Τζόρνταν Θίοντορ στην 12άδα της θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30), για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ενωσης, παρότι τραυματίστηκε στο ματς με τον Χολαργό, σφίγγει τα δόντια και δηλώνει «παρών» για τον επαναληπτικό με τον Δικέφαλο, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο έμπειρος άσος τις τελευταίες ώρες ένιωθε καλύτερα και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για το παιχνίδι με τους Ασπρόμαυρους.

Στην 12άδα βρίσκεται και ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στον αγώνα με τον Χολαργό. Συγκεκριμένα, η 12άδα της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Τζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρη, Ματσιούλις, Λαρεντζάκη, Μωραΐτη, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλο, Γιαννόπουλο και Χάντερ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη κατεβαίνει με 11άδα, λόγω του τραυματισμού του Τζαμάλ Τζόουνς. Αναλυτικά οι επιλογές του Ηλία Παπαθεοδώρου: Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Χάτσερ, Γκάρετ και Γκος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ