ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το κοντράστ των συναισθημάτων (pics)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το κοντράστ των συναισθημάτων (pics)

Δείτε πως αντέδρασαν οι δύο ομάδες μετά το τέλος του ματς, που σήμανε την πρόκριση της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Champions League και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ. Μπορεί οι ασπρόμαυροι να ήταν εκείνοι που νίκησαν (63-62) όμως εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση ήταν η Ενωση, έχοντας και το +9 του πρώτου παιχνιδιού.

Ετσι όπως ήταν φυσικά ο Μπάνκι και οι παίκτες του πανηγύρισαν έντονα την πρόκριση στους «8» του Champions League, εκεί όπου θα βρει τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Γενικότερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στήθηκε ένα «γιορτινό» σκηνικό με τους περίπου 12-13 χιλιάδες οπαδούς των κίτρινων να αποθεώνουν την ομάδα τους.

Από κοντά και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλους ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό τιμ.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ επικρατούσε κατήφεια. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε να νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό μετά το 84-75 του πρώτου ματς στην Πυλαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ