Χρυσικόπουλος: «Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ»

Χρυσικόπουλος: «Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στα πολλά ελεύθερα σουτ που έχασαν οι Ασπρόμαυροι, αλλά και στο μεγάλο τρίποντο που πέτυχε ο Γιόνας Ματσιούλις όταν οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν 50-45.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 63-62, αλλά η ΑΕΚ έχοντας ως προίκα το +9 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λίνος Χρυσικόπουλος στάθηκε στα πολλά ελεύθερα σουτ που έχασαν οι Ασπρόμαυροι, αλλά και στο μεγάλο τρίποντο που πέτυχε ο Γιόνας Ματσιούλις, όταν ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στο σκορ με 50-45. «Είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ, ο καλύτερος παίκτης της», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Λιθουανό φόργουορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δυστυχώς η αστοχία μας κόστισε. Χάσαμε αμέτρητα λέι απ και ελεύθερα σουτ. Στην επίθεση δεν τα πήγαμε καλά».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 50-45, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει άμεσα: «Έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο ο Μασιούλις, γι’ αυτό είναι και ο ηγέτης της ΑΕΚ, ο καλύτερος παίκτης της. Μένει η πικρία για μας. Στον πρώτο αγώνα δεχθήκαμε 50 πόντους στη ρακέτα, σήμερα τους περιορίσαμε αλλά χάσαμε πολλά σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ