Ράις: «Δεν σκεφτόμαστε το Final 4, θα έχει πολύ θόρυβο στο ΟΑΚΑ»

Ράις: «Δεν σκεφτόμαστε το Final 4, θα έχει πολύ θόρυβο στο ΟΑΚΑ»

Ο Ταϊρίς Ράις, της Μπάμπεργκ, μίλησε στην ιστοσελίδα του Basketball Champions League για τον παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ταϊρίς Ράις αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Basketball Champions League αφού διαθέτει εμπειρία από την Ευρωλίγκα την οποία είχε κατακτήσει το 2014 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πλέον αγωνίζεται στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάμπεργκ και καλείται να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα προημιτελικά.

Ο 31χρονος παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το παιχνίδι με την «Ένωση», ενώ θυμήθηκε και το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Πανιώνιο.

Αρχικά είπε για την ΑΕΚ: «Δεν σκεφτόμαστε το Final Four τώρα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε τι διακυβεύεται και τι είναι μπροστά μας. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το Final Four από τώρα όταν έχεις μπροστά σου έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά, ενώ σχολίασε και την ατμόσφαιρα που θα βρει στο ΟΑΚΑ:

«Θα έχει πολύ θόρυβο στο ΟΑΚΑ. Παίζουμε εκεί τη ρεβάνς και θα έχει σίγουρα καυτή ατμόσφαιρα, με περίπου 8-10 χιλιάδες θεατές», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κλήθηκε να δώσει το πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα: «Δε νομίζω πως κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα. Γνωριζόμαστε καλά και θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο παρά στα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα. Θα εξαρτηθεί από το ποιος θα θυσιαστεί».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου:

«Δεν ήξερα τίποτα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μέχρι να έρθω στην Ευρώπη και η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ήταν μάλλον η δυσκολότερη. Υπήρχαν προβλήματα στις πληρωμές, γίνονταν πολλά και με έβαλαν σε σκέψη για το αν θα ήθελα να ξαναπαίξω σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Ήταν μια δύσκολη οικονομικά περίοδος για όλους στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ