Ανατροπή δεδομένων: Με Χίκμαν και Ρούμπιτς η Μπάμπεργκ απέναντι στην ΑΕΚ!

Ανατροπή δεδομένων: Με Χίκμαν και Ρούμπιτς η Μπάμπεργκ απέναντι στην ΑΕΚ!

Οι Όγκουστιν Ρούμπιτ και Ρίκι Χίκμαν έλαβαν μέρος στο πρωινό «ξεμούδιασμα» της Μπάμπεργκ και υπολογίζονται κανονικά για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στη διάθεση του προπονητή της Μπάμπεργκ, Φεντερίκο Περέγκο, τέθηκαν οι Όγκουστιν Ρούμπιτ και Ρίκι Χίκμαν, με τους δύο παίκτες να υπολογίζονται κανονικά ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ, για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Οι δύο παίκτες είχαν χάσει τις τελευταίες προπονήσεις της γερμανικής ομάδας λόγω ίωσης, ωστόσο, έλαβαν μέρος στο πρωινό «ξεμούδιασμα» και θα αγωνιστούν κανονικά στο πρώτο παιχνίδι με την Ενωση. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για τη λειτουργία της Μπάμπεργκ, τους οποίους ο Φεντερίκο Περέγκο τους περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή.

Πλέον, η γερμανική ομάδα είναι πλήρης και θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα στην πρώτη μάχη με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League.

Το έργο της ομάδας του Λούκα Μπάνκι είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη, που θα τους δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ