Μπάνκι: «Να παλέψουμε μέχρι τέλους, είδαμε τι έγινε με τους διαιτητές»

Μπάνκι: «Να παλέψουμε μέχρι τέλους, είδαμε τι έγινε με τους διαιτητές»

Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία στο Μπάμπεργκ ενώ μίλησε τον τραυματισμό του Ματσιούλις και το… reset που πρέπει να κάνει η Ένωση ενόψει ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έχασε με τέσσερις πόντους στην έδρα της Μπάμπεργκ, σε ένα ματς που το διεκδίκησε μέχρι τέλους.

Ο Λούκα Μπάνκι μετά την αναμέτρηση στάθηκε στον τραυματισμό του Ματσιούλις, το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ αλλά και την διαιτησία.

Αρχικά είπε: «Πρέπει να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες. Έπαιξαν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, που δεν ήταν εύκολο, βάσει της σημασίας του αγώνα. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά και χάσαμε κάποια εύκολα καλαθια. Στη συνέχεια είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Ματσιούλις. Οι λεπτομέρειες άλλαξαν και μαζί και το προβάδισμα. Κάναμε κάποιο λάθη. Η Μπάμπεργκ έπαιξε πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ώστε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε».

Τέλος για τις αποφάσεις των διαιτητών υποστήριξε: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Χάσαμε ενέργεια εξ αιτίας αυτού. Πρέπει να κάνουμε reset και να μην σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι είδαν τι συνέβη. Το παιχνίδι τελείωσε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μόνο ου μπορούμε να ελέγξουμε είναι το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ