Η ενημέρωση της ΚΑΕ για την κατάσταση του Ματσιούλις

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για την κατάσταση του Ματσιούλις

Όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο «πάγωσαν» βλέποντας τον Μασιούλις στο έδαφος, να κρατά σφαδάζοντας το χέρι του. Ποια η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τις πρώτες εξετάσεις;

Ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της ΑΕΚ στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ. Ο Λιθουανός αποχώρησε νωρίς από το ματς όταν σε μια πτώση έχασε τον έλεγχο του κορμιού του και προσγειώθηκε στο αριστερό του χέρι, σφαδάζοντας στη συνέχεια από τον πόνο.

Αμέσως το ιατρικό τιμ της ομάδας τον συνόδευσε στο τοπικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφία η οποία βγήκε καθαρή, αποκλείοντας έτσι το κάταγμα. Ωστόσο η πλήρης έκταση της ζημιάς θα διαπιστωθεί με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα όπου ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον τραυματισμού του «Ταύρου»:

«Από οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη ταλαιπωρείται ο Γιόνας Ματσιούλις.

Αυτό έδειξε ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος σε νοσοκομείο της Βαμβέργης. Θα ακολουθήσει λεπτομερής απεικονιστικός έλεγχος με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ