ΑΕΚ: Με «όπλο» τον κόσμο της «πετάει» για Final 4

ΑΕΚ: Με «όπλο» τον κόσμο της «πετάει» για Final 4

Η μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ έφτασε με την Ένωση να υποδέχεται την Μπάμπεργκ (19:30, novasports 1) στο γεμάτο ΟΑΚΑ και να θέλει νίκη με τουλάχιστον πέντε πόντους για να βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο Final 4 του BCL.

Το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) έφτασε για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς της που αναμένεται να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ στην κορυφαία φετινή προσέλευση για τους «κιτρινόμαυρους», υποδέχεται την Μπάμπεργκ (19:30, novasports 1) του Νίκου Ζήση και θα επιδιώξει να καλύψει το -4 του ματς της Βαμβέργης.

Από πλευράς ΑΕΚ απόντες θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς και ο μεγάλος άτυχος της πρώτης αναμέτρησης, Γιόνας Ματσιούλις ενώ κανονικά στην αποστολή είναι οι Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο τελευταίος ακόμη και χθες προπονήθηκε ατομικά ωστόσο θα είναι τελικά στην 12αδα του Ιταλού κόουτς.

Από την άλλη για την Μπάμπεργκ, ο Φεντερίκο Περέγκο θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κλιφ Αλεξάντερ και Νίκο Ζήση ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Όσκαρ Λούτσις (Λετονία).

Το πρόγραμμα:
19:30 ΑΕΚ-Μπάμπεργκ (67-71)
21:00 Αντβέρπ-Νίζνι (83-68)
21:30 Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ (73-75)
21:30 Βίρτους Μπολόνια-Ναντέρ (75-83)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ