Ζήσης: «Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου»

Ζήσης: «Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου»

Ο έμπειρος άσος εξήγησε γιατί ήταν μια από τις πιο δύσκολες βραδιές στη ζωή του

Ο Νίκος Ζήσης ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ένα ακόμα Φάιναλ φορ και αυτή τη φορά πήρε την πρόκριση απέναντι σε μια από τις μεγάλες του αγάπες, την ΑΕΚ.

«Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματά μου για την ΑΕΚ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα μπασκετικά. Ηταν για μένα μια πολύ δύσκολη διαδικασία, το είχα πει από την πρώτη στιγμή και ειδικά το να παίξω για την πρόκριση σε αυτό το γεμάτο γήπεδο.

Χαίρομαι πραγματικά που η ΑΕΚ ζει την αναγέννησή της μετά τα δύσκολα που πέρασε, που βρέθηκαν άνθρωποι και κάνουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια.

Εδώ που φτάσαμε έμοιαζε για την ομάδα μας πολύ δύσκολο πριν από λίγο καιρό. Κάναμε άσχημη αρχή στην διοργάνωση, είχαμε και αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν.

Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα, αλλά ιδιαίτερα τον Φεντερίκο Πέρεγκο τον προπονητή μας, έναν πολύ νέο άνθρωπο ο οποίος κατάφερε να αλλάξει πράγματα.

Στο τάιμ άουτ την ώρα που η ΑΕΚ είχε ξεφύγει με 12 πόντους, είπαμε να μείνουμε ψύχραιμοι και να μειώσουμε γρήγορα την διαφορά για να επιστρέψει η πίεση στην ΑΕΚ.

Χαίρομαι που αυτό έγινε με τα τρίποντα του Μπράις Τέιλορ, γιατί είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην καριέρα του», δήλωσε μετά τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ