Περέγκο: «Φαντάζεσαι να παίζεις σε κοινό όπως της ΑΕΚ »

Περέγκο: «Φαντάζεσαι να παίζεις σε κοινό όπως της ΑΕΚ »

Πανευτυχής ο προπονητής της Μπάμπεργκ Φεντερίκο Περέγκο, μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στο Φάιναλ φορ του Champions League.

Ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Φεντερίκο Περέγκο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του και τόνισε: ««Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, διότι το παιχνίδι παίζεται από εκείνους. Φυσικά, στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα κατέθεσε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει το παιχνίδι.

Στο τέλος ο Ράις και ο Ρούμπιτ πέτυχαν κάποιους σημαντικούς πόντους. Αυτό που κάναμε στις 15 τελευταίες ημέρες είναι κάτι εκπληκτικό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μας βοήθησε όλο το επιτελείο για να βγούμε από ένα νικηφόρο σερί αγώνων. Ξέραμε την αξία την ΑΕΚ, ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο.

Πράγματι ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Περάσαμε με διαφορά 2 πόντων, κάτι που σημαίνει ότι ήταν ισορροπημένο. Όταν ξεκινάς να παίζεις ή να προπονείς στο μπάσκετ, φαντάζεσαι τον εαυτό σου να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό.

Αυτό είναι ανεκτίμητο. Κλείνοντας, θέλω να πω περαστικά στον Ματσιούλις και να επιστρέψει στο παρκέ όπως τον γνωρίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ