Ζήσης: «Συναντήσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση στο ΟΑΚΑ»

Ζήσης: «Συναντήσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση στο ΟΑΚΑ»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το Final Four του Basketball Champions League, αναφερόμενος και στους προημιτελικούς με την ΑΕΚ.

Η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση ετοιμάζεται για το Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στις 3-5 Μαΐου στην Αμβέρσα του Βελγίου με τη συμμετοχή ακόμη των Αντβέρπ, Μπολόνια και Τενερίφη.

Ο 35χρονος γκαρντ της Γερμανικής ομάδας, μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τα ματς και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στη συνέντευξη Τύπου του F4:

Για τη σεζόν της Μπάμπεργκ: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην αρχή. Μετά άλλαξε ο κόουτς και η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Λειτουργήσαμε πιο ομαδικά και καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο, ενώ είμαστε και στο Final Four του Basketball Champions League».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε η Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ: «Η αλήθεια είναι ότι στο ΟΑΚΑ συναντήσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμασταν πίσω με 12 πόντους, έξι λεπτά πριν τη λήξη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη, μπροστά σε 18 χιλιάδες κόσμο.

Ο Τέιλορ έβαλε 3 σερί τρίποντα και ο Ράις σκόραρε ένα πολύ δύσκολο σουτ μπροστά σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της διοργάνωσης. Έτσι φτάσαμε ως εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ