Γιαννάκης : «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν φάει πολλή πίεση»

Γιαννάκης : «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν φάει πολλή πίεση»

Εύσημα από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την πολύτιμη νίκη στην Πολωνία, με τον τον τεχνικό των κίτρινων να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο αυτοκράτορας θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια.

Ο Αρης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε εκτός έδρας παιχνίδι φέτος σε Ελλάδα κι Ευρώπη, φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στο 80-72 επί της Ζιελόνα Γκόρα μέσα στην Πολωνία.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε εύσημα στους παίκτες του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο αυτοκράτορας θα παίξει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στον εξαιρετικό απόψε Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε μετά τον αγώνα: «Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει αρκετά καλύτερα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη. Είχαμε 22 ασίστ που δείχνει πόσο καλά κινήσαμε τη μπάλα. Ήρθαμε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε ότι η Ζιέλονα Γκόρα μπορεί να σε τιμωρήσει. Έχει καλούς σουτέρ και σκληρούς παίκτες στη ρακέτα, όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίξαμε αρκετά έξυπνα. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια τα παιδιά γιατί έχουν φάει πολλή πίεση. Όλοι θα ήθελαν να έχουν ανάλογες εμφανίσεις. Παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αυτό μας δίνει αισιοδοξία και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Λευτέρη Μποχωρίδη και απάντησε: «Τον θέλαμε από το καλοκαίρι, τον περιμέναμε και την κατάλληλη στιγμή, επειδή κι εκείνος το ήθελε πολύ, τον αποκτήσαμε. Όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν στοιχεία στην ομάδα και έδωσαν την ευκαιρία στον Λευτέρη να βγάλει τις ικανότητές του, όπως και ο Λευτέρης τους βοήθησε να παίξουν καλύτερα. Είχαμε θέματα πολλά το προηγούμενο διάστημα, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν καλύτερα πόσο έξυπνοι πρέπει να είμαστε».

Για την επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ είπε: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, να βελτιωνόμαστε κι αν βρούμε ευκαιρία να προσθέσουμε δύναμη και ποιότητα θα χαρούμε πολύ, γιατί χρειαζόμαστε περισσότερα παιδιά. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει».

Από την πλευρά του Γκάρι Μπελ είπε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, όχι για τη δική μου απόδοση. Είχαμε τρεις σερί ήττες, αλλά παίξαμε πολύ καλά και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να χτίσουμε σε αυτή. Είναι νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και για το Τσάμπιονς Λιγκ και για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το ότι μίκρυνε το ροτέισον λόγω της αποχώρησης τριών συμπατριωτών του είπε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ. Αυτό μας λέει και ο κόουτς και δεν έχει σημασία είτε παίζουν Έλληνες, είτε Αμερικανοί. Πρέπει να παίζουμε καλό μπάσκετ και να έρχονται οι νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ