ΠΑΟΚ – Λούντβιγκσμπουργκ 63-83

ΠΑΟΚ – Λούντβιγκσμπουργκ 63-83

Μειώθηκαν στο ελάχιστον οι ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League, μετά την βαριά ήττα από τους Γερμανούς με 63-83 μέσα στην Πυλαία.

Πραγματοποιώντας ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε μόλις 15 πόντους (48 στο πρώτο), ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λούντβιγκσμπουργκ με 63-83 στην Πυλαία (8η αγωνιστική).

Θυμηθείτε το play by play της αναμέτρησης 

Αυτή ήταν η 6η ήττα για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σε οκτώ ματς, με τις ελπίδες πρόκρισης πλέον στην επόμενη φάση του Champions League να είναι πλέον ελάχιστες.

Είναι χαρακτηριστικό οτι οι ασπρόμαυροι σημείωσαν μόλις δύο εντός παιδιάς καλάθια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν έπαιξε καθόλου καλά στο δεύτερο μέρος, μένοντας για περίπου δέκα λεπτά χωρίς να σημειώσει καλάθι.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να μην παίρνουν διαφορά και τον ΠΑΟΚ ωστόσο να έχει αρκετά καλή απόδοση. Ειδικά οι Χαραλαμπόπουλος, Μαργαρίτης και Κατσίβελης ήταν ουσιαστικοί και κρατούσαν τους γηπεδούχους μέσα στο παιχνίδι (34-32 στο 16’), ενώ το δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 48-47.

Τα πράγματα όμως πήγαν πολύ άσχημα στο τρίτ9ο δεκάλεπτο για τον «Δικέφαλο», καθώς έμεινε για πέντε λεπτά χωρίς καλάθι, ενώ σημείωσε μόλις 7 πόντους σε όλη την περίοδο. Μάλιστα προηγήθηκε με 55-54 στο 27 με τρίποντο του Ζάρα και από το σημείο εκείνο ξέχασε πως σουτάρουν!

Οι Γερμανοί με θηριώδες σερί 20-0 προηγήθηκαν με 74-55 στο 35’, μια και ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε χαμηλό σχήμα με τους Χαρλαμπόπουλο και Χρυσικόπουλο στις θέσεις των ψηλών, το οποίο δεν βγήκε.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου έμεινε χωρίς πόντο σχεδόν δέκα αγωνιστικά λεπτά, καθώς ο Κατσίβελης με τρίποντο έκανε το 74-58 στο 37’, ενώ η διαφορά έφτασε στους είκοσι δύο πόντους (83-61 στο 39’) με τη Λούντβιχσμπουργκ να παίρνει τη νίκη με το τελικό

Από τον ΠΑΟΚ, που είχε 19 λάθη, οι Κατσίβελης και Μαργαρίτης ήταν καλύτεροι, ενώ όλοι οι Αμερικανοί της ομάδας ήταν σε άλλο γήπεδο! Για τους Γερμανούς οι Γουόλκαπ και Έβανς ήταν τα «πρώτα βιολιά».

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 48-47, 55-59, 63-83

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ