Παπαθεοδώρου : «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από τη διαιτησία»

Παπαθεοδώρου : «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από τη διαιτησία»

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λούντβιχσμπουργκ είχε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 63-83 από τη Λούντβιγκσμπουργκ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα έκανε ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο.
Παράλληλα όμως ο Ελληνας τεχνικός εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, λέγοντας πως η ομάδα του επηρεάστηκε από κάποιες αποφάσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου: 
«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και την ενέργεια της αντιπάλου και να την έχουμε υπό τον δικό μας έλεγχο.
Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην επίθεση. Όμως ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια.
Πρέπει να συνεχίσουμε. Το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και από αύριο να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στον δικό τους ρυθμό και ίσως να τον κούρασε αυτό:
«Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους κάτω από τη ρακέτα, από τους 48 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι θέλαμε να περιορίσουμε τους περιφερειακούς μας, να «παγώσουμε» τον ρυθμό του παιχνιδιού και να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας.
Για αυτό το λόγο είχαμε το προβάδισμα. Το παιχνίδι είναι ζωντανό και ο ρυθμός πολλές φορές σε παρασέρνει. Δεν θεωρώ ότι κάναμε βιαστικές επιθέσεις, δεν θεωρώ ότι τρέξαμε τόσο πολύ, παρά μόνο όταν είχαμε κάποιο πλεονέκτημα και μπορούσαμε να το κάνουμε».
Για τη διαιτησία και αν παρασύρθηκαν κάποιοι παίκτες:
«Ο τρόπος που αγωνίζεται αυτή η ομάδα έχει πολλές επαφές σε άμυνα και επίθεση. Παίζει πάντα στο όριο του φάουλ. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά τότε χάνεις τον έλεγχο του αγώνα όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.
Κάποιες φορές ξεφύγαμε, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και παρασυρθήκαμε αλλά όχι αδικαιολόγητα. Ήταν πολύ σκληρό και ήταν μέρος του παιχνιδιού και ήταν κάτι που το γνωρίζαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ