Πάτρικ: «Ασχοληθήκαμε με την άμυνα και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ»

Πάτρικ: «Ασχοληθήκαμε με την άμυνα και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ»

O προπονητής της Λούντβιγκσμπουργκ Τζον Πάτρικ, απέδωσε την άνετη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, στην πολύ καλή άμυνα του Β' ημιχρόνου.

O προπονητής της Λούντβιγκσμπουργκ Τζον Πάτρικ αναφέρθηκε μετά τον αγώνα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για την άνετη επικράτηση των Γερμανών.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχάς είναι μεγάλη μου τιμή που παίζω στο γήπεδο αυτό και την πόλη αυτή. Ο κόσμος εδώ ξέρει πολλά για το μπάσκετ και γνωρίζει καλά την ιστορία του. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το συναίσθημα και όχι η λογική.

Σκεφτόμασταν πως θα βάλουμε τα καλάθια. Στο δεύτερο ασχοληθήκαμε με την άμυνα και η κούραση βοήθησε στο να φτάσουμε πιο εύκολα στο αντίπαλο καλάθι».

Αν ήταν μόνο η άμυνα αυτό που έφερε τη νίκη:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα εκνευρισμό που έβγαινε στο γήπεδο. Ήταν έντονη η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, κάτι που τελικά μας ευνόησε και στο δεύτερο παίξαμε το δικό μας παιχνίδι».

Ο Πίτερ-ΜακΝίλι από την πλευρά του εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία: «Νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την προσοχή και τη συγκέντρωση στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε άμυνα όπως ξέραμε κι ήταν κάτι που συζητήσαμε στο ημίχρονο μεταξύ μας. Δεν επηρεαστήκαμε από τη διαιτησία και μείναμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας» και όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω εξήγηση απάντησε:«Μας είπε ο προπονητής μας να μην ασχοληθούμε με τα σφυρίγματα. Ο προπονητής μας είπε για τα φάουλ. Δηλαδή να μην δίνουμε σημασία στα σφυρίγματα είτε είναι υπέρ είτε εις βάρος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ