Κατσίβελης : «Χάσαμε τη συγκέντρωσή απέναντι σε μια τρομερά αθλητική ομάδα»

Κατσίβελης : «Χάσαμε τη συγκέντρωσή απέναντι σε μια τρομερά αθλητική ομάδα»

Στα αθλητικά προσόντα των Γερμανών, στάθηκε ο Δημήτρης Κατσιβέλης προκειμένου να εξηγήσει την ήττα από τη Λούντβιγκσμπουργκ.

Την ανωτερότητα της Λούντβιγκσμπουργκ παραδέχθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Ελληνας γκαρντ στάθηκε στην αθλητικότητα των Γερμανών, ενώ όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, είπε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν έστω και λίγες πιθανότητες, ο δικέφαλος θα πρέπει να τις εξαντλήσει.

Αρχικά ο Κατσίβελης είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ για τη σημερινή νίκη της. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν μία ομάδα που είχε ενέργεια, προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει στα επόμενα ματς για να προκριθούμε».

Για το Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Μας δίνει ενέργεια αμυντικά κι επιθετικά ο τρόπος που χρησιμοποιείται ο Βαγγέλης (σ.σ. Μαργαρίτης). Είναι πολύ σημαντικός για το πως θα παίξουμε κι ίσως το ότι φορτώθηκε με φάουλ, έπαιξε μεγάλο τον ρόλο του για εμάς και την διεξαγωγή του παιχνιδιού».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: «Άμα θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις 40 λεπτά σε αυτό το ρυθμό. Ίσως ήταν θέμα ότι μείναμε από ενέργεια και δεν μπορέσαμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: «Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Εφόσον υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Για την Λούντβιγκσμπουργκ: «Νομίζω ότι είναι από τις πιο τρομερά αθλητικές ομάδα. Για το επίπεδο του Champions League, βγάζει μεγάλη ενέργεια και το καταφέρνει συνεχώς και για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ