Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου στο BCL

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου στο BCL

Η κλήρωση για τους ομίλους του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι έμαθαν τους αντιπάλους τους ενόψει της νέας σεζόν.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Champions League της σεζόν 2019-2020. Οι τρεις ομάδες μπήκαν στην κλήρωση που διεξήχθη σήμερα 4/7 και έμαθαν τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο τρεις ομάδες αναμένεται να έχουν αρκετά δύσκολο έργο μιας και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετές ομάδες τουλάχιστον ισάξιες τους. Δυσκολότερη η αποστολή του Περιστερίου που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ευρώπη σε έναν όμιλο φωτιά.

Η ΑΕΚ, κάτοχος του τροπαίου το 2018, βρίσκεται στον 2ο Όμιλο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπάνβιτ, Ράστα Βέχτα, Ορτέζ, Άνβιλ συν δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Στον 4ο Όμιλο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που θα βρει μπροστά του τις Νεπτούνας, Μπεσίκτας, Μπρίντιζι, Ντιζόν, Σαραγόσα ενώ περιμένει και τα προκριματικά για να μάθει ακόμα δύο αντιπάλους που θα συμπληρώσουν την 8άδα του ομίλου.

Τέλος το Περιστέρι μπαίνει στον 3ο Όμιλο κόντρα σε ομάδες όπως οι Μπάμπεργκ, Τενερίφη, Νίμπουρκ, Ρίγα, Γκαζιαντέπ συν δύο ακόμα όπως συμβαίνει σε κάθε όμιλο μέσω των play offs.

Τα ματς της φάσης των ομίλων θα ξεκινήσουν στις 15/10, ενώ προκρίνονται στα νοκ άουτ των 16 της διοργάνωσης οι πρώτοι τέσσερις από κάθε όμιλο.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι της διοργάνωσης:

1ος Όμιλος: Οστάνδη, Σάσαρι, Στρασμπούρ, Τουρκ Τέλεκομ, Μανρέσα, Χολόν, ομάδα από προκριματικά (Κάρχου ή Τσμόκι Μινσκ ή Τόρουν), ομάδα από προκριματικά (Κεραυνός ή Μπάκεν Μπέαρς-Λιετκαμπέλις)

2ος Όμιλος: ΑΕΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπάνβιτ, Ράστα Βέχτα, Ορτέζ, Άνβιλ, ομάδα από προκριματικά (Κάπφενμπεργκ ή Κίεβ ή Μπούργος), Ομάδα από προκριματικά (Σοντερτάλιε ή Μπάλκαν ή Αντβέρπ)

3ος Όμιλος: Περιστέρι, Μπάμπεργκ, Τενερίφη, Νίμπουρκ, Ρίγα, Γκαζιαντέπ, Ομάδα από προκριματικά (Πρίστινα ή Λέγκια ή Νίζνι), Ομάδα από προκριματικά (Μπενφίκα ή Χρόνινχεν ή Μόρναρ Μπαρ)

4ος Όμιλος: ΠΑΟΚ, Νεπτούνας, Μπεσίκτας, Μπρίντιζι, Ντιζόν, Σαραγόσα, Ομάδα από προκριματικά (Ίντερ Μπρατισλάβας ή Φρίμπουργκ ή Βόννη), Ομάδα από προκριματικά (Φάλκο ή Οραντέα ή Βέντσπιλς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ