Αμιέλ : «Από τα πιο σκληρά ματς που έχω συμμετάσχει»

Αμιέλ : «Από τα πιο σκληρά ματς που έχω συμμετάσχει»

Ο Ορέν Αμιέλ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Άρη, λέγοντας πως έχουν χαρακτήρα και αντέδρασαν όπως έπρεπε στην αντεπίθεση των κίτρινων.

Η Νίμπουρκ έφτασε με μεγάλη δυσκολία στην επικράτησε επί του Άρη, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προσπεράσει ακόμη και με 25 πόντους διαφορά. Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Τσέχων Ορέν Αμιέλ παραδέχθηκε πως αυτό ήταν ένα από τα σκληρότερα ματς στα οποία έχει συμμετάσχει.

Αρχικά ο Ισραηλινός τεχνικός είπε: «Ευχαριστούμε τον Άρη για τη φιλοξενία. Είναι από τα πιο σκληρά παιχνίδια που έχω συμμετάσχει. Σκληρό πολύ, με επαφές, με ένταση και στο δεύτερο ημίχρονο το χάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Το περιμέναμε βέβαια, αλλά είπα στα παιδιά και το φώναξα δυνατά ότι έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, με μεγάλη καρδιά, χημεία και χαρακτήρα και τους δίνω συγχαρητήρια. Μπορείς να μιλάς για τακτικές, αλλά στο τέλος είναι θέμα παικτών, χαρακτήρα και εμείς έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα».

Ο Κέντρικ Ρέι τόνισε από την πλευρά του: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Επιτρέψαμε στον Άρη να μειώσει, να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά βάλαμε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο και πήραμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ